Кошик
19 відгуків
Дніпро
Додати відгук
Green Like +38 095 943 26 53
+380970150533
+380959432653
+380970150533
Кошик

Крем для обличчя «Зелена ікра» Locherber, антивіковий

  • Немає в наявності
  • Код: C 93

1 677 грн.

+380959432653
  • +380970150533
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Крем для обличчя «Зелена ікра» Locherber, антивіковий
Немає в наявностіКрем для обличчя «Зелена ікра» Locherber, антивіковий
1 677 грн.
+380959432653
  • +380970150533
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Опис товару

Додати товар в кошик Додати товар в кошик

Крем для обличчя «Зелена ікра» Locherber, антивіковий

Крем для обличчя «Зелена ікра» Locherber

 

Антивіковий крем Зелании ікра призначений для зрілої шкіри після 40

Для краси жінок, в кремі, об'єднання єднали все найкраще, що є в природі, з науковими досягненнями

Властивості активних компонентів спрямовані на поліпшення стану клітин шкіри, її харчування, підвищення пружності та еластичності, опору атонії (у ялості) шкіри, запуск процесу регенерації.

За короткий час ви можете отримати білі виражений омолоджуючий і ліфтинговий ефект

Шкіра буде виглядати молодше і блищати красою, підкреслюючи вашу індивідуальність.

Спосіб застосування: після очищення шкіри (наприклад: очищаючий гель Віва Бьюті очіцающій крем для обличчя Віва Бьюті ) наносити крем вранці і / або ввечері на обличчя, шию і зону декольте, м'яка якими, масажними, круговими рухами по масажних лініях, до повного вбирання .

МІСТИТЬ   Зелена ікра ( «Caulerpa lentillifera»), стовбурові клітини опунції інжировим, екстракт люцерни посівної, екстракт люпину білого, ірландський мох (караген), масло жолоба, масло ши (олія каріте), гіалуронова кислота, кофеїн, вітамін E, бісаболол.

 

 

Зелена ікра ( «Caulerpa lentillifera») - «морський виноград», «умі-будо», «зелена ікра», одноклітинна морська водорість , дивовижні властивості якої стали успішно використовувати в косметології. Будучи джерелом мінеральних речовин (магній, кальцій , натрій), вітамінів і білків , володіє чудовими детоксикуючі властивостями, актівазірует обмінні процеси в клітинах шкіри, протидіє атонії (у ялості), підвищує еластичність і тонус шкіри. Запускає процес регенерації і харчування клітини.
 

Стовбурові клітини опунції інжировим - Мають захисними, пом'якшувальними, живильними, зволожуючими властивостями . Сприяючи регенерації надають шкірі еластичність і свіжий колір обличчя, оберігають від передчасного старіння, а поєднуючись з високим відсотком вітаміну Е посилює зацитую від вільних радикалів і ознак старіння. Опунція інжирна - вид рослини сімейства кактусових х володіє багатьма цілющими властивостями через що активно застосовується в традиційній і в народній медицині. 

Екстракт люцерни посівної - Використовується в косметології через багатого змісту вітамінів. Має заспокійливі і ранозагоювальні властивості.

Містить багато білків, дубильні речовини, сапоніни, кумаринові сполуки, естрогеноподібні речовини, вітаміни С, D, Е, К і каротин, хлорофіл, мінеральні макро - і мікроелементи. Вважається навіть, що серед рослин, які ростуть на суші, люцерна є найбагатшим з відомих джерелом мікроелементів: заліза, кальцію, фосфору, магнію, сірки, калію та кремнію.

Екстракт люпину білого - Екстракт люпину білого багатий пептидами, вітаміном РР і мікроелементами (цинк і залізо). Застосовується в косметології для створення антивікових засобів по догляду за шкірою.
Люпин білий вирощува ється людьми вже 4 тисячі років
 

Ірландський мох (караген) - Маючи здатність утримувати воду, створює на поверхні шкіри найтоншу плівку, що перешкоджає випаровуванню вологи, Через що застосовується в косметології як елемент захисту і зволоження шкіри.

Ірландський мох - вид червоних водоростей, які ростуть на узбережжі Ірландії.
Містить пектинові речовини - карагенан, багатий мінеральними солями (йоду, брому, хлору) і органічними кислотами.

Масло жожоба - Застосовується по догляду за в'їхав ялою, стомленої, збезводненої, проблемною шкірою (акне), при екземі, псоріазі, нейродермітах, дерматитах, за чутливою шкірою, схильної до подразнень, для захисту шкіри при сонячних ваннах, за сухими, ламкими волоссям, і для догляду за шкірою немовляти.

Жожоба (хохоби, Китайський буксус - Simmondsia chinensis) - виходить методом холодного пресування з насіння бур'яну Тибету. Містить докозагексаєнову (до 20%), пальмітинової, бегеновая, пальмітолеіновая, стеаріновую, ерукової, нервоновую і гадолеіновую кислоти. Є рідким воском, який практично не окислюється і може зберігатися роками. На шкірі утворює тонку плівку, яка вберігає від анресивних зовнішніх факторів, не залишаючи жирного блиску, пом'якшує і сприяє утриманню вологи в ній. Рекомендується при будь-якому типі шкіри, особливо для догляду за суху, проблемною шкірою.

 Олія ши (олія каріте) - Впливає на синтез колагену, роблячи шкіру пружною і еластичною, захищає шкіру від кліматичних впливів і УФ-випромінювання.
Містить незамінні жирні кислоти (омега 3) і тріліцеріди, покращує обмінні процеси в клітинах, живити, захищає і пом'якшує навіть дуже суху і чутливу шкіру.


Гіалуронова кислота - Активно діє проти зморшок.
Природний компонент шкіри, активізує регенерацію шкіри, зволожує і покращує зовнішній вигляд шкіри, ідеально підходить для пошкодженої і сухої шкіри.


Кофеїн - Застосовується як тонізуючий засіб.
Кофеїн застосовується як тонізуючий засіб, що збуджує ЦНС і серцеву діяльність.
Сприяє підвищенню метаболізму клітин, а також збільшує гідроліз жирів і вивільнення адреналіну, активізує спалювання жирів в організмі і таким чином сприяє більш швидкому позбавленню від жирових відкладень.

 Вітамін E - Зміцнює мембрани клітин, уповільнює старіння шкіри, стимулює шкірне дихання і кровообіг, зволожує і живити шкіру, знімає запалення і подразнення.
Вітамін Е (токоферол) - потужний антиоксидант. Зміцнює мембрани клітин, уповільнює старіння шкіри, стимулює шкірне дихання і кровообіг, зволожує і живити шкіру, знімає запалення і подразнення.


Бісаболол. Застосовується при роздратованою, чутливої, дуже сухій шкірі.
Моноциклічний, ненасичений секвітерпен, отриманий шляхом прямої дистиляції ефірного масла канд і ромашки.
Має протизапальну, антибактеріальну, протигрибкову дії, заспокоює шкіру і знімає роздратування і запалення шкіри, стимулюючи процеси регенерації клітин.

Виникли питання? Ми з радістю допоможемо Вам!

Товари, на які варто звернути увагу

Як замовити?

01
Замовлення товару на сайті
02
Менеджер зв’яжеться з Вами для підтвердження
03
Вибір способу оплати та доставки
04
Отримання замовлення за вказано адресою
Переглянути весь асортимент

Наші переваги

Пропонуємо лише оригінальну продукцію від виробника
Здійснюємо швидку доставку замовлень з допомогою різних перевізників
Наші консультанти з радістю дадуть відповіді на всі ваші запитання
Постійним клієнтам робимо знижки, а також проводимо акції
Основні
Виробник  Cosval
Країна виробникШвейцарія
Об`єм30 мл
СтатьУнісекс
Класифікація косметичного засобу  Лікувальна (Космецевтика)
Вік  40+
Вікова група  Для шкіри старше 45 років
Тип шкіри  Всі типи шкіри, Проблемна, В'януча (зріла), Чутлива
Тип засобуКрем
Проблема шкіриАкне, Вікові зміни, Запалення, Глибокі зморшки, В'ялість, Жирний блиск, Комедони, Мімічні зморшки, Зморшки, Почервоніння, Прищі, Роздратування, Сезонна сухість, Сухість, В'янення, Вугри, Чутливість, Лущення
Призначення і результат  Вирівнювання тону обличчя, Гладкість, Дренаж, Загоєння ран/тріщинок, Захист, Захист від УФ-променів, Ліфтинг, Нормалізація секреції сальних залоз, Оздоровлення, Омолодження, Від перших ознак старіння, Живлення, Підвищення пружності і еластичності шкіри, Підтягування, Розгладжуючий ефект, Регенерація, Пом'якшення, Зняття запалення, Збереження пружності шкіри, Зволоження
Гіпоалергенний  Так
Некомедогенно  Так
Упаковка засобу  Банка
Користувацькі характеристики
ГіпоалергеннийТак
НекомедогенноТак
  • Ціна: 1 677 грн.